Tämän takia vakioasiakkuus

Tämän takia vakioasiakkuus kannattaa!


Vakioasiakkaana saat ravintolisäsi suoraan kotiin toimitettuna. Toimitamme tuotteet oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan – sinun ei tarvitse muistaa mennä kauppaan ostamaan uutta erää. Helppoa ja käytännöllistä! Lisäksi on huomattu, että ravintolisien tilaajat muistavat ottaa annoksensa säännöllisemmin kuin ne, jotka ostavat ravintolisänsä kaupasta.


Tämän takia vakioasiakkuus kannattaa!

Tämän helpompaa ei voi olla!

Räätälöimme vakioasiakkuutesi tarpeesi mukaan ja voit aina joko aikaistaa tai myöhentää seuraavaa toimitustasi. Muutokset voit tehdä helposti Minun sivuillani tai voit soittaa asiakaspalveluumme, me hoidamme asian puolestasi!


Vakioasiakkuutesi edut

  • Räätälöidyt vakioasiakkaan toimitukset – suoraan postilaatikkoosi. Postikuluitta!
  • Asiakaspalvelijoihimme saa helposti yhteyden ja heillä on pitkä kokemus. Soita meille ilmaiseen asiakaspalveluumme 0800-1-22266.
  • Lähetämme asiakkaillemme säännöllisesti tietoa, vinkkejä ja terveellisiä ruokaohjeita.
  • Kilpailuja, joissa on hienoja palkintoja! Vakioasiakkaana voit osallistua matkalahjakorttien arvontaan.

Tiukat vaatimukset – korkea laatu

Vesterålens Naturprodukterille laatu on avainasia, kaikissa tuotannon vaiheissa. Raaka-aineet hankitaan Europeisk Pharmacopeian vaatimusten mukaisesti. Se on standardi, jolla taataan laatu ja puhtaus. Lisäksi seuraamme GOED-järjestön (Global organization for EPA and DHA omega-3s) sääntöjä. Se on standardi, jonka asettamat säännöt ovat vielä tiukemmat kuin Europeisk Pharmacopeian säännöt. Toimittajamme on hyväksytty ja tarkastetaan säännöllisesti Norjan Mattilsynet:in sekä muiden maiden vastaavien valvontaviranomaisten toimesta.


Raaka-aineiden ja valmiin tuotteen analysoinnin lisäksi VNP suorittaa omia analyysejä Eurofins-laboratoriossa tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Näin voit asiakkaana tietää, että tuotteemme ovat aina korkealaatuisia.