Tämän takia vakioasiakkuus...

Tämän takia vakioasiakkuus kannattaa!


Vakioasiakkaana saat ravintolisäsi suoraan kotiin toimitettuna. Toimitamme tuotteet oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan – sinun ei tarvitse muistaa mennä kauppaan ostamaan uutta erää. Helppoa ja käytännöllistä! Lisäksi on huomattu, että ravintolisien tilaajat muistavat ottaa annoksensa säännöllisemmin kuin ne, jotka ostavat ravintolisänsä kaupasta.


Tämän takia vakioasiakkuus kannattaa!

Tämän helpompaa ei voi olla!

Räätälöimme vakioasiakkuutesi tarpeesi mukaan, ja voit aina joko aikaistaa tai myöhentää seuraavaa toimitustasi. Muutokset voit tehdä helposti Minun sivuillani - tai voit soittaa asiakaspalveluumme, me hoidamme asian puolestasi!


Vakioasiakkuutesi edut

  • Räätälöidyt vakioasiakkaan toimitukset – suoraan postilaatikkoosi. Postikuluitta!
  • Asiakaspalvelijoihimme saa helposti yhteyden ja heillä on pitkä kokemus. Soita meille ilmaiseen asiakaspalveluumme 0800-1-22266.
  • Lähetämme asiakkaillemme säännöllisesti tietoa, vinkkejä ja terveellisiä ruokaohjeita.
  • Kilpailuja, joissa on hienoja palkintoja! Vakioasiakkaana voit osallistua matkalahjakorttien arvontaan.

Tiukat vaatimukset – korkea laatu

Pfizer-konsernin osana Vesterålens Naturprodukter on Global Organization for EPA and DHA Omega-3s (GOED) jäsen. GOED koostuu markkinoiden johtavista omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tuottajista ja toimittajista, ja se asettaa korkeat eettiset ohjeet jäsenilleen.


Raaka-aineiden ja valmiin tuotteen analysoinnin lisäksi VNP suorittaa omia pistokokeita Eurofins-laboratoriossa tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Tämä siksi, että voit asiakkaana olla varma, että tuotteemme ovat korkealaatuisia.


Friend of the Sea (FOS) on kansainvälinen, johtava tuotteiden sertifiointiorganisaatio, joka keskittyy kestävään kalastukseen ja merialuiden käyttöön. FOS sertifioi myös omega-3 öljyjä, kalanruokaa ja kalajauhoja. Organisaatio pyrkii estämään kalakantojen liiallista kalastusta, sivusaaliita, sekä kalastusmetodeja, jotka voivat vahingoittaa merenpohjaa. Lisäksi organisaatiolla on ympäristön kuormittamiseen sekä sosiaaliseen vastuuseen liittyvät kriteerit.Ref.: PP-CLV-NOR-0222