Ann Luther
Aktiivinen arkipäivä
Kun Anna Luther oli 20-vuotias, hän matkusti moottoripyörällä ympäri Eurooppaa ja harjoitteli karatea New Yorkissa. Nyt hän on löytänyt rauhan Järfällassa – mutta hän on edelleen yhtä eloisa ja aktiivinen.

Ann Luther

Aktiivinen arkipäivä!


Kun Anna Luther oli 20-vuotias, hän matkusti moottoripyörällä ympäri Eurooppaa ja harjoitteli karatea New Yorkissa. Nyt hän on löytänyt rauhan Järfällassa – mutta hän on edelleen yhtä eloisa ja aktiivinen.


Ann Luther

Oman paatin kippari

Kun Ann ja hänen miehensä muuttivat omakotitaloon Järfällaan, Tukholman ulkopuolelle, yksi asia oli ratkaiseva: veden läheisyys.


Vaikka ikkunasta oli näkymä Ruotsin kolmanneksi suurimmalle järvelle, Mälarenille, Ann ei voinut vastustaa, kun hänelle tarjottiin purjevenettä ostettavaksi.


”Opettelin purjehtimaan jo 16-vuotiaana, ja olen aina viihtynyt vesillä. Kaksi vuotta sitten unelma omasta purjeveneestä vihdoinkin toteutui” sanoo Ann – ja nauraa ajatellessaan miehensä reaktiota veneen oston yhteydessä. Hän ei ollut yhtä kiinnostunut asiasta, ja sanookin ”Se on hänen veneensä”!


Vaikka oman veneen kipparilla onkin paljon tehtävää, Ann elää oman mottonsa mukaan. ”Kun tiedät mitä haluat, niin tee se” hän sanoo.


Terveellinen ruokavalio

Vapaa-aikanaan Ann tekee juuri sitä mitä haluaa, mutta hänellä on työ, joka vaatii täydellisen keskittymisen koko ajan, ja hän onkin usein väsynyt, kun tulee kotiin iltapäivällä. On tärkeää, että ruokavalio on terveellinen, ja keho pystyy nopeasti palautumaan vaativan työpäivän jälkeen.


”Syömme kalaa kerran viikossa, mutta mielestäni se ei ole tarpeeksi. Onkin hyvä, kun pystyy täydentämään sekä omega-3:n että D-vitamiinin saannin Vapaa Kierto kapseleilla”.


Vapaa Kierron lisäksi Ann ja hänen miehensä syövät Argus Mustikkauutetta. ”Syksyisin syömme mustikkaa, mutta loppuvuoden ajan syömme Argusta” hän sanoo.

Vakioasiakkuus on täydellinen!

Kun työpäivät ovat pitkiä, Ann tanssi kuusi tuntia viikossa, purjehduhtii ja tekee kotitöitä, ei ole aina helppoa muistaa ostaa omega-3:a kaupasta.


”Käyn hyvin harvoin ostoksilla, ja vakioasiakkuus on minulle täydellinen! Saan automaattisesti uuden lähetyksen, kun tarvitsen sitä, ja jos tarvitsen enemmän, minun tarvitsee vain soittaa asiakaspalveluun” hän sanoo.


Kapseleiden muistaminen päivittäin ei ole mikään ongelma.


”Minulla on Vapaa Kierto purkki hammasharjan vieressä, joten aina kun pesen hampaani, otan yhden kapselin – aamulla ja illalla” Ann toteaa.PP-FRI-NOR-0338