Geir Lövbugt
Olen syönyt Vapaa Kiertoa joka päivä jo 20 vuoden ajan!
Geir Lövbugt syö Vapaa Kiertoa joka päivä ja on tehnyt niin jo viimeisten 20 vuoden ajan. Hän on aktiivinen ja viettää terveellistä elämää sekä ruokavalion että fyysisen aktiivisuuden merkeissä.

Geir Lövbugt

Olen syönyt Vapaa Kiertoa joka päivä 20 vuotta!


Geir Løvbugt syö Vapaa Kierto joka päivä, ja niin hän on tehnyt jo yli 20 vuoden ajan. Hän on aktiivinen, elää terveellisesti sekä ruokavalion että fyysisen aktiivisuuden osalta.


Geir Lövbugt

Paljon metsissä ja maastossa

Geir Løvbugt (syntynyt 1958) työskentelee kapteenina, ja asuu Moldessa yhdessä aviopuolisonsa kanssa. Hän on aktiivinen sekä työssään, että vapaa-ajallaan, vaikkakin hän kärsii jäykistä nivelistä ja lihaksista.


”Ulkoilen paljon metsässä, maastossa ja vuorilla, yhdessä fysioterapeuttini kanssa ulkoilu tekee hyvää terveystilanteelleni. Talvella harjoittelen kuntosalilla” hän sanoo.


”Kun tyttäremme olivat pieniä, osallistuimme usein vaelluksiin, joka kesä osallistuimme Dovremarsjen’iin. Pisin reittimme oli 20 kilometriä, se alkoi Fokstuasta, Kongeveien kautta, maalina Dovren keskusta. Elämme siis terveellistä elämää!”


Vapaa Kiertoa joka päivä

Aktiivisuutensa lisäksi Geir yrittää syödä terveellisesti. ”Syön kalaa niin usein kuin voin, juon luomumaitoa, ja syön paljon hedelmiä ja kasviksia. Lisäksi otan Vapaa Kiertoa joka päivä. Mielestäni on hyvä nauttia omega-3:a säännöllisesti!” Geir sanoo.


Geir on ollut Vesterålens Naturprodukterin uskollinen asiakas sen perustamisesta asti, vuodesta 1997. Hän huomasi Vapaa Kierto mainoksen VG-lehdessä, ja ajatteli vakioasiakkuuden olevan käytännöllinen, niinpä hän hyödynsi tarjouksen.


”On mahtavaa, että saat uuden toimituksen automaattisesti postilaatikkoosi” hän sanoo. Myöhemmin myös hänen vaimonsa on liittynyt vakioasiakkaaksi.


Vaihtoi Vapaa Kierto Plussaan

Kun Geir täytti 55 vuotta, hän päätti siirtyä Vapaa Kierto Plussan käyttäjäksi saadakseen omega-3:n ja D-vitamiinin lisäksi enemmän kalsiumia, K2- ja B12-vitamiinia.


Vaihtoi Vapaa Kierto Flexiin

Uuden kokeileminen on aina jännittävää, niinpä kun VNP lanseerasi uuden omega-3 tuotteensa – Vapaa Kierto Flexin – tammikuussa 2015, Geir päätti vaihtaa Vapaa Kierto Plus vakioasiakkuutensa Vapaa Kierto Flexiin. Nyt hän syö Vapaa Kierto Flexiä, joka sisältää omega-3:a, C-, D- ja E-vitamiinia. Hän on erittäin tyytyväinen tähän tuotteeseen!Ref.: PP-FRI-NOR-0335