Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina
Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina
Näillä ohjeilla ja tuotteilla valmistat hiuksesi, ihosi ja kyntesi kesään!

Näin pidät ihosi ja...

Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina


Näillä ohjeilla ja tuotteilla valmistat hiuksesi, ihosi ja kyntesi kesään!


Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina

Kuukausien kylmyyden jälkeen iho voi olla kuiva ja väsynyt. Kylmyys, alhainen ilmankosteus ja suuret lämpötilan vaihtelut kuluttavat hiuksia ja kynsiä. Kun kesä on kulman takana, on korkea aika ajatella kehoa, kasvoja, käsiä ja jalkoja. Annamme sinulle ohjeita, joiden avulla saat kauniin ihon ja terveet hiukset!


Puhdista ja kuori

Kunnon kuorinta tekee ihon sileäksi. Kuorintatuotteet on kehitetty poistamaan kuolleita ihosoluja, jotka nousevat pintaan ihon luonnollisen uusiutumisprosessin seurauksena. Kuorinta voi myös antaa iholle tasaisemman ja kauniimman rusketuksen aurinkoa otettaessa. Voit myös kuiva harjata ihoasi, se poistaa kuolleita ihosoluja ja stimuloi uusien solujen kasvua.


Kosteus on tärkeää

Kosteus on ihollemme kaiken a ja o. Valitse hyvä kosteusvoide ja kasvonaamio, näistä kasvosi saavat lisää kosteutusta. Toinen tehokas keino ihonhoidossa on ihonhoitotabletit, ne auttavat ylläpitämään ihon laatua, kosteustasapainoa ja hehkua! Nämä tuotteet vaikuttavat ihon syvemmissä kerroksissa, jonne tavallisten ihovoiteiden vaikutus ei yllä.


Hoida hiuksiasi ja kynsiäsi – tabletin muodossa

Kauniiden hiusten ja kauniiden kynsien salaisuus tulee sisältä päin. IMEDEEN® Hair and Nails parantaa hiusten ja kynsien laatua ja sitä, miltä ne näyttävät.


C-vitamiini ja kollageeni

Syö appelsiineja tai muita hyviä C-vitamiinin lähteitä, kuten kiivi, punainen paprika ja mansikat! C-vitamiini on nimittäin ihon salainen ase! C-vitamiini auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeää iholle.


Sinkkiä ja seleeniä kynsille ja hiuksille

Hiuksille erityisesti sinkin, seleenin ja kuparin saanti on tärkeää, ja niiden riittävästä saannista tulee huolehtia. Sinkki, seleeni ja biotiini auttavat ylläpitämään hiusten normaalin kunnon, kun taas kupari auttaa ylläpitämään hiusten normaalin pigmentin. Kynsille erityisesti sinkki ja seleeni ovat tärkeitä, niiden riittävästä saannista tulee huolehtia, koska nämä ravintoaineet auttavat ylläpitämään kynsien normaalin kunnon.


Kesän hehku – sisältä päin

Tunnemme usein olomme mukavammaksi, kun iho on saanut vähän väriä. On olemassa useita eri ravintolisiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan hyödyn auringosta. Mutta muista aina käyttää aurinkovoidetta, jossa on sopiva aurinkosuojakerroin. Muista myös, että varjossa oleskelua suositellaan keskellä päivää, kun UV-säteily on voimakkaimmillaan.


  • Imedeen® on johtava, maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka syntyi uraauurtavan ihonhoitoprojektin tuloksena vuonna 1991. Tuotteita myydään lukuisissa maissa ympäri maailmaa, ja niitä pidetään maailman ensisijaisina ravintolisinä, jotka ehkäisevät ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä.
  • Sinkki auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä, on osallisena solunjakautumisprosessissa ja auttaa ylläpitämään normaalin ihon, hiukset ja kynnet.
  • C- ja E-vitamiini auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeää ihon normaalille toiminnalle.


Ref. PP-FRI-DNK-0096