Meistä

Omega-3:a sinulle, suoraan kotiin!


Vesterålens Naturprodukter on toimittanut korkealaatuisia omega-3 tuotteita asiakkaillemme kotiin jo huhtikuusta 1997 lähtien. Tänä päivänä meillä on Pohjoismaissa yli 200 000 vakioasiakasta.


Vesterålens Naturprodukter OY

Vesterålens Naturprodukter AS perustettiin huhtikuun 15. päivä Sortlandissa Vesterålenissa. Yrityksen perusajatuksena oli korkealaatuisen omega-3 tuotteen suoramyynti ja Vapaa Kierto Omega-3:sta tulikin nopeasti menestys!


Laajentuminen ulkomaille

Vesterålens Naturprodukterin pääkonttorissa Sortlandissa, Vesterålenissa, työskentelee päivittäin yli 35 henkilöä.


Vuonna 1999 perustettiin tytäryhtiöt Vapaa Kierto Omega-3:n myyntiin Ruotsissa ja Suomessa, myöhemmin myös Tanskassa.


Jatkuva kehittyminen

Vesterålens Naturprodukter Oy:n tavoitteena on toimittaa asiakkaille markkinoiden parasta omega-3 tuotetta. Uusi teknologia antaa uusia mahdollisuuksia ja vuonna 2007 lisäsimme kapseliemme omega-3 pitoisuutta 12 %:lla.


Vuonna 2008 lisäsimme Vapaa Kierto Omega-3 kapseleihin D-vitamiinin ja vuonna 2009 lanseerasimme yhdistelmätuotteen, Vapaa Kierto Plus.


Meillä on myös erityinen omega-3 tuote henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Vapaa Kierto Junior on pehmeitä omega-3 purutabletteja, tabletteja on helppo purra ja niissä on raikas sitruunan maku. Ne ovat erityisen sopivia lapsille.


Tavoitteena on, että asiakkaanamme voit tuntea olosi turvalliseksi tuotteidemme tilaajana. Myöskin, että olet tyytyväinen ja haluat jatkossakin ostaa omega-3 tuotteesi meiltä!


Myymme lisäksi muutakin kuin omega-3:a. Katso koko valikoimamme nettikaupassamme.