Valmistus

Valmistus


Täältä voit lukea kuinka omega-3 tuotteet valmistetaan.


Valmistus

Näin omega-3 tuotteet valmistetaan

Omega-3-rasvahapot uutetaan koko kalasta, ei vain kalan maksasta. Kun öljy on käynyt läpi tarvittavat puhdistus- ja valmistusprosessin vaiheet, lisätään siihen niitä vitamiineja ja kivennäisaineita, joita haluamme valmiissa tuotteessa olevan. Lisäksi öljyn kapseloinnissa käytetään liivatetta (nauta), joka on Halal ja Kosher hyväksytty.


Mistä öljy on peräisin?

Kalaöljykapseleidemme öljy uutetaan Tyynen valtameren rasvaisesta, pelagisesta kalasta (sardelli ja sardiini), joka pyydetään Etelä-Amerikan rannikolta (Peru ja Chile).


Alhaisen ympäristömyrkkypitoisuuden ja korkean omega-3 (EPA ja DHA) rasvahappopitoisuuden vuoksi nämä raaka-aineet ovat hyvin sopivia omega-3 öljyn raaka-aineiksi.


Ihmisravinnoksi tarkoitetun kalaöljyn valmistamisessa on tiukat laatuvaatimukset. Raaka-aineen kalastuksessa käytetään kalastusaluksia, joilla on kylmälaitteet. Tämä tarkoittaa sitä, että kalat jäähdytetään -1 asteiseksi, kun kalat on nostettu laivaan. Laiva palaa satamaan viimeistään 24 tunnin sisällä.


Etelä-Amerikan kalastusvesiltä öljy lähetetään Kanadaan, siellä tapahtuu vaatimusten mukaiset puhdistusvaiheet sekä ohjeidemme mukainen kalaöljyn tiivistäminen. Tämän jälkeen öljy lähetetään edelleen toimittajillemme tuotantoon ja kapselointiin.


Huippulaatua

Ravintolisämme sisältävät vähintään ne määrät, jotka etiketeissä on kerrottu. Toimittajamme ovat hyväksyttyjä ja ne tarkastetaan säännöllisesti Norjan Mattilsynetin sekä muiden maiden vastaavien valvontaviranomaisten toimesta. Riippumattomat analyysit suoritetaan Eurofinsin toimesta.