Valmistus

Valmistus


Näin omega-3 tuotteemme valmistetaan


Valmistus

Mistä öljy on peräisin?

Kalaöljykapseleidemme öljy on peräisin pelkästään Tyynenmeren, etenkin Etelä-Amerikan rannikon (Peru ja Chile) rasvaisesta, pelagisesta kalasta (perunsardelli ja sardiini).


Alhaisen ympäristömyrkkypitoisuuden ja korkean omega-3-rasvahappopitoisuuden (EPA ja DHA) vuoksi nämä raaka-aineet ovat hyvin sopivia omega-3 öljyn uuttamiseen. Omega-3-rasvahapot uutetaan koko kalasta, ei vain kalan maksasta.


Öljyn jatkokäsittely

Etelä-Amerikan kalastusvesiltä öljy lähetetään Kanadaan, siellä tapahtuu öljyn puhdistus ja tiivistäminen. Tämä prosessi tapahtuu huipputeknisessä tuotantolaitoksessa, kaikkien omega-3 tuotteidemme laadun ja puhtauden varmistamiseksi toimenpiteet tapahtuvat patentoiduissa prosesseissa.


Öljy analysoidaan perusteellisesti tiukkojen määritelmien, menetelmien ja menettelyjen mukaan, jotka on kehitetty ja validoitu European Pharmacopoeian, USP:n, AOCS:n ja GOED:n kansainvälisten ohjeistusten mukaan.


Tuotanto ja kapselointi

Lopuksi öljy lähetetään edelleen Pfizerin tehtaille, jossa lopullinen tuotanto, kapselointi ja pakkaaminen tapahtuvat.


Ennen kuin öljy kapseloidaan liivatteella (nauta), siihen lisätään ne vitamiinit ja kivennäisaineet, joita haluamme valmiin tuotteen sisältävän. Tuotteissa käytetty liivate on sekä Halal- että Kosherhyväksytty.


Tämän jälkeen kapselit laitetaan tuttuihin Vapaa Kierto purkkeihin ja mitataan tuotteen stabiliteetti. Teemme mittauksen varmistaaksemme laadun ja säilyvyyden, ja että ravintolisämme sisältävät koko säilyyvyysajan vähintään ne määrät, jotka etiketeissä on kerrottu.


Huippulaatu

Toimittajamme ovat hyväksyttyjä ja ne tarkastetaan säännöllisesti Norjan Mattilsynetin sekä muiden maiden vastaavien valvontaviranomaisten toimesta.


Raaka-aineemme ja tuotantoprosessimme ovat täydellisesti jäljitettävissä, jokaisen tuotantoerän analyysit varmistavat, että omega-3 tuotteemme täyttävät kaikki laatuvaatimukset. Riippumattomia analyysejä suorittaa Eurofins.


Friend of the Sea

Friend of the Sea (FOS) on kansainvälinen, johtava tuotteiden sertifiointiorganisaatio, joka keskittyy kestävään kalastukseen ja vesialueiden käyttöön. FOS sertifioi myös omega-3 öljyjä, kalanruokaa ja kalajauhoja. Organisaatio pyrkii estämään kalakantojen liiallista kalastusta sekä kalastusmetodeja, jotka voivat vahingoittaa merenpohjaa. Lisäksi organisaatiolla on omat ympäristön kuormittamiseen liittyvät kriteerit sekä se on sitoutunut sosiaaliseen vastuuseen.


Ref. PP-FRI-NOR-0383