Vapaa Kierto Plus – sinulle elämäsi keski-iässä
Vapaa Kierto Plus – sinulle elämäsi keski-iässä!
Omega-3 ravintolisä, joka sisältää myös kalsiumia, D-, K2- ja B6-vitamiinia.

Vapaa Kierto Plus – sinulle

Vapaa Kierto Plus – sinulle elämäsi keski-iässä!


Omega-3 ravintolisä, joka sisältää myös kalsiumia, D-, K2- ja B6-vitamiinia.


Vapaa Kierto Plus – sinulle elämäsi keski-iässä

Huolehdi sydämestäsi, aivoistasi ja näöstäsi

Me pohjoismaalaiset olemme onneksi uskollisia terveellisten omega-3-rasvahappojen käyttäjiä. Suurin osa meistä syö riittävästi kalaa, ja lisäksi useat meistä syövät omega-3-ravintolisää kapselien tai kalanmaksaöljyn muodossa.

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat tärkeitä ravintoaineita sydämelle, aivoille ja näölle. Koska kaikki kehon solut sisältävät omega-3a, on se yhtä tärkeää meille kaikille – niin vanhoille kuin nuorille!


Immuunijärjestelmälle hyväksi

Kehomme on varustettu fantastisella immuunijärjestelmällä. Syys- ja talviaikaan on erityisen tärkeää pitää immuunijärjestelmän teho huipussaan!

Vapaa Kierto Plus sisältää D-vitamiinia, se toimii ylläpitääkseen immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Näin olet paremmin varustautunut talven ajan, kun hiihtokausi on parhaimmillaan!


Pidä kehosi vahvana ja notkeana

Vuosien myötä keho ja lihakset menettävät notkeuttaan. Onneksi voimme tehdä paljon hidastaaksemme tätä prosessia! Jos liikut säännöllisesti, hyödyt siitä. Lisäksi on tärkeää syödä terveellisesti, niin että keho saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet pysyäkseen liikkeessä.

Vapaa Kierto Plus, sisältää kalsiumia ja D-vitamiinia, se on hyväksi lihaksille ja luustolle, sekä K2-vitamiinia, joka on hyväksi luustolle. Nämä ravintoaineet auttavat sinua säilyttämään kehon liikkuvuuden - näin voit kohdata arkipäivän haasteet!


Pidä energiatasosi huipussaan!

Monet tekijät voivat tehdä olosi väsyneeksi, varsinkin vuoden pimeimpään aikaan. Pitääksesi energiatasosi huipussaan on tärkeää, että nukut riittävästi, juot riittävästi nestettä ja syöt terveellisesti.

B-vitamiinit ovat erittäin tärkeitä prosessissa, jossa ruoka muunnetaan energiaksi. Vapaa Kierto Plussisältää B6-vitamiinia, se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja säätelee hormonitoimintaa.

Vapaa Kierto Plus-tuoteon saatavilla sekä kertatilauksena että vakioasiakkuutena, ja meillä ei ole sitoutumisaikaa. Tilaa tästä >>

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA auttavat säilyttämään sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.
Omega-3-rasvahappo DHA auttaa säilyttämään aivojen ja näön normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.
Kalsium on välttämätöntä luuston normaalin kunnon ylläpitämisessä ja se edistää lihasten normaalia toimintaa.
D-vitamiini auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, luuston normaalia toimintaa sekä lihasten normaalia toimintaa.
K-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston normaalina.Ref. PP-FRI-NOR-0437