Avokadosalaatti
Katkarapu-avokadosalaatti
Tässä sinulle ravinteikkaan salaatin resepti. Salaatissa on avokadoa, rucolasalaattia, basilikaa ja lohenmätiä. Voit itse tehdä salaatinkastikkeen.

Katkarapu-avokadosalaatti

Katkarapu-avokadosalaatti


Tässä sinulle ravinteikkaan salaatin resepti. Salaatissa on avokadoa, rucolasalaattia, basilikaa ja lohenmätiä. Voit itse tehdä salaatinkastikkeen.


Avokadosalaatti

Foto: Synøve Dreyer. © Norwegian Seafood Council


4 annosta
Valmistusaineet

250 g kuorettomia katkarapuja
2 avokadoa
1 rucolasalaatti
2 rkl tuoretta basilikaa
3 rkl lohenmätiä

Thousand Island kastike
2 vihreää paprikaa
2 punaista paprikaa
2 etikkakurkku siivua
1 dl majoneesia
3 rkl sweetchilikastiketta
Lisäksi

Leipää


Valmistusohje

  • Puolita avokado, poista kivi, koverra avokadon sisus ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  • Laita katkaravut, avokado, ja basilika salaattikulhoon ja kääntele varovasti sekaisin.


Thousand Island kastike

  • Hienonna paprika ja etikkakurkut, sekoita ne majoneesin ja sweetchilikastikkeen joukkoon.
  • Mikäli kastikkeesta tulee liian paksu, sekoita siihen varovasti etikkakurkkujen nestettä.


Tarjoa salaatti lohenmädin ja kastikkeen kanssa, salaatin lisäkkeenä leipää.