Lohiburgeri
Lohiburgeri
Lohiburgeri on sekä lasten että aikuisten suosikki. Se on helppo valmistaa ja on terveellinen, voit valmistaa sen sekä grillissä että paistinpannulla.

Lohiburgeri

Lohiburgeri


Lohiburgeri on sekä lasten että aikuisten suosikki. Se on helppo valmistaa ja on terveellinen, voit valmistaa sen sekä grillissä että paistinpannulla.


Lohiburgeri

Foto: Eline Rønneberg. © Norwegian Seafood Council


4 annosta
Valmistusaineet

400 g ruodotonta ja nahatonta lohifilettä
1 rkl tuoretta ruohosipulia
1 tl suolaa
½ tl pippuria
4 burgersämpylää
Salaatinlehtiä
Tomaattia
Kurkkua
Kastiketta
Öljyä
Foliopaperia


Valmistusohje

  • Lämmitä grilli.
  • Hienonna lohifile ja ruohosipuli, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Muotoile tasaisia lohipihvejä.
  • Taittele folio nelinkertaiseksi ja voitele se öljyllä.
  • Grillaa lohiburgereita noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Laita sämpylöille salaattia ja haluamaasi kastiketta sekä lohipihvi.
  • Tarjoa lohiburgerit suosikki lisäkkeittesi kanssa.


Vinkki: Voit paistaa lohipihvit myös paistinpannussa, paista pihvejä öljyssä noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.