Efva-Bengtsson
Vapaa Kierto Omega-3 – ja olen ystävällinen elimistölleni!
Efva Bengtssonille Vapaa Kierto on tärkeä omega-3-rasvahappojen lähde, ja helppo tapa huolehtia omasta ja perheen terveydestä kiireisinä arkipäivinä.

Efva Bengtsson

Vapaa Kierto Omega-3 – ja olen ystävällinen elimistölleni!


Efva Bengtssonille Vapaa Kierto on tärkeä omega-3-rasvahappojen lähde, ja helppo tapa huolehtia omasta ja perheen terveydestä kiireisinä arkipäivinä.


Efva-Bengtsson

Efva Bengtsson aloitti uransa terveys- ja hoiva-alalla, mutta jo parin vuoden päästä hän perusti oman media-alan yrityksen.


Pitkien työpäivien ja suuren vastuun – sekä yrityksen omistajana että johtajana – vuoksi on entistä tärkeämpää pitää huolta omasta terveydestään.


Vapaa Kierto koko perheelle

Efva asuu Sollentunassa yhdessä miehensä, kahden poikansa ja labradorinnoutajan kanssa – ja kun hän sanoo, että koko perhe syö Vapaa Kiertoa, sitä hän myös tarkoittaa!


- Minulla on uskomattoman ihana mies, hän herää aamuisin aikaisemmin kuin minä ja ottaa esille Vapaa Kierto purkin yhdessä aamiaistarvikkeiden kanssa. Sekä hän että lapsemme syövät omega-3:a.


Koko perhe syö Vapaa Kiertoa, jopa koiramme Molly saa yhden kapselin päivässä, sanoo Efva ja nauraa. Vaikkakin Efva saa apua kapseleiden muistamisen suhteen, hänellä on hyvä muistivinkki, jonka hän jakaa eteenpäin.


- Laita purkki niiden aamiaistarvikkeiden viereen, joita syöt aamupalalla. Näin näet purkin heti aamulla, hän sanoo.


Haluaa itse päättää

Efvan perhe on Vapaa Kierto vakioasiakkaana ja saa uuden lähetyksen postilaatikkoon joka kuukausi.


– Vakioasiakkuus toimii erittäin hyvin, se on aivan ehdoton! Juuri tuotteen luotettavuus oli syy, miksi hän valitsi Vesterålens Naturprodukterin asiakkuuden.


– Mielestäni kaikki Vapaa Kiertoa koskeva tieto oli luotettavaa ja ei ollut epäilystäkään, etteikö se olisi hyvä tuote. Suuri plussa on, että voin itse päättää kuinka usein haluan toimitukseni, hän sanoo.


– Haluan olla ystävällinen elimistölleni ja Vapaa Kierto auttaa minua siinä!

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.
  • Omega-3-rasvahappo DHA edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.


Ref. PP-FRI-NOR-0307