Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina
Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina
Näillä ohjeilla ja tuotteilla valmistat hiuksesi, ihosi ja kyntesi kesään!

Näin pidät ihosi ja hiuksesi k

Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina


Näillä ohjeilla ja tuotteilla valmistat hiuksesi, ihosi ja kyntesi kesään!


Näin pidät ihosi ja hiuksesi kauniina

Kuukausien kylmyyden jälkeen iho voi olla kuiva ja väsynyt. Kylmyys, alhainen ilmankosteus ja suuret lämpötilan vaihtelut kuluttavat hiuksia ja kynsiä. Kun kesä on kulman takana, on korkea aika ajatella kehoa, kasvoja, käsiä ja jalkoja. Annamme sinulle ohjeita, joiden avulla saat kauniin ihon ja terveet hiukset!


Puhdista ja kuori

Kunnon kuorinta tekee ihon sileäksi. Kuorintatuotteet on kehitetty poistamaan kuolleita ihosoluja, jotka nousevat pintaan ihon luonnollisen uusiutumisprosessin seurauksena. Kuorinta voi myös antaa iholle tasaisemman ja kauniimman rusketuksen aurinkoa otettaessa. Voit myös harjata ihoasi harjalla, jossa on luonnonharjakset, se poistaa kuolleita ihosoluja ja stimuloi uusien solujen kasvua.


Kosteus on tärkeää

Kosteus on iholle kaiken a ja o. Valitse hyvä kosteusvoide ja erikoistuotteita, esim. kasvonaamio, saat ihollesi lisää kosteutta. Toinen tehokas keino ihonhoidossa on ihonhoitotabletit, ne auttavat ylläpitämään ihon laatua, kosteustasapainoa ja hehkua! Nämä tuotteet vaikuttavat ihon syvemmissä kerroksissa, jonne tavallisten ihovoiteiden vaikutus ei yllä.


Kokeile anti-age ihonhoitotabletteja

IMEDEEN-sarja on VNP:n ihonhoitotuotteiden sarja, tuotteet auttavat parantamaan ihon laatua ja säilyttämään ihon kosteustasapainon. Palkitut ihonhoitotuotteemme työskentelevät sisältä päin, ne auttavat parantamaan ihon laatua ja ulkonäköä – sisältä päin. Samanaikaisesti anti-age tabletit lisäävät ihon hehkua, sekä kasvoissa että kehossa, iho tuntuu pehmeämmältä, sileämmältä ja joustavammalta.


C-vitamiini ja kollageeni

Syö appelsiineja tai muita hyviä C-vitamiinin lähteitä, kuten kiivi, punainen paprika ja mansikat! C-vitamiini on nimittäin ihosi salainen ase! C-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä ja edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeää iholle.


Sinkkiä, seleeniä ja A-vitamiinia hiuksille ja kynsille

Hiuksille erityisesti sinkin, seleenin, kuparin ja A-vitamiinin saanti on tärkeää ja niiden riittävästä saannista tulee huolehtia. Sinkki, seleeni ja biotiini auttavat ylläpitämään hiusten normaalin kunnon, kun taas kupari auttaa ylläpitämään hiusten normaalin pigmentin. A-vitamiinilla voi olla positiivinen vaikutus myös hiuksiin, koska se auttaa ylläpitämään ihon normaalin kunnon. Myös kynsille sinkki ja seleeni ovat tärkeitä, niiden riittävästä saannista tulee huolehtia, koska nämä ravintoaineet auttavat ylläpitämään kynsien normaalin kunnon.


Kesän hehku – sisältä päin

Tunnemme usein itsemme terveemmäksi, kun iho on saanut vähän väriä. On olemassa useita eri ravintolisiä, jotka auttavat sinua saamaan auringosta sen hyvät vaikutukset. VNP:n Tan Optimizer on kehitetty käytettäväksi auringossa ja se auttaa suojaamaan ihoasi ennen auringossa oleskelua, sen aikana ja auringonoton jälkeen.


Erona muihin beetakaroteenia sisältäviin aurinkotabletteihin sisältää Imedeen Tan Optimizer C- ja E-vitamiinia sekä lykopeeniä ja luteiinia – ainutlaatuinen karotenoidien yhdistelmä! Muista käyttää sopivalla aurinkosuojakertoimella varustettua aurinkosuojavoidetta yhdessä IMEDEEN® Tan Optimizer-tuotteen kanssa. Muista myös, että varjossa oleskelua suositellaan keskellä päivää, kun UV-säteily on voimakkaimmillaan.- Imedeen® on johtava, maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka syntyi uraauurtavan ihonhoitoprojektin tuloksena vuonna 1991. Tuotteita myydään lukuisissa maissa ympäri maailmaa, ja niitä pidetään maailman ensisijaisina ravintolisinä, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä.

- Sinkki auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä, on osallisena solunjakautumisprosessissa ja auttaa ylläpitämään normaalin ihon, hiukset ja kynnet.

- C- ja E-vitamiini auttavat suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeää ihon normaalille toiminnalle.Lähteet: greenpeople.no, kk.no, klikk.no