Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!
Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!
Omega-3 ravintolisä, lisätty C-, D- ja E-vitamiinia. Me pohjoismaalaiset olemme terveellisten omega-3-rasvahappojen uskollisimpia käyttäjiä. Syömme kalaa, lisäksi monet meistä nauttivat omega-3 ravintolisää.

Vapaa Kierto Flex – aktiivisee

Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!


Omega-3 ravintolisä, lisätty C-, D- ja E-vitamiinia


Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!

Huolehtii sydämestä, aivoista ja näöstä

Me pohjoismaalaiset olemme terveellisten omega-3-rasvahappojen uskollisimpia käyttäjiä. Syömme kalaa, lisäksi monet meistä nauttivat omega-3 ravintolisää.


Omega-3-rasvahapot, EPA ja DHA, ovat tärkeitä ravintoaineita, jotka edistävät sydämen, aivojen ja näön toimintaa. Elimistön solut sisältävät omega-3:a, tämän vuoksi omega-3-rasvahapot ovat yhtä tärkeitä meille kaikille – vanhoille ja nuorille!


Hyväksi immuunijärjestelmälle

Monet tekijät vaikuttavat immuunijärjestelmän toimintaan. Stressi, vähäinen unen määrä ja alkoholi ovat pahimpia rikollisia, monipuolinen ja vaihteleva ruokavalio ovat tärkeitä. Liikunta, aktiivisuus, sosiaalinen elämä, riittävä veden saanti, auringon valo ja D-vitamiini auttavat sinua pysymään terveenä.


Vapaa Kierto Flex sisältää sekä C- että D-vitamiinia, ne edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Näin pysyt aktiivisempana!


Pidä itsesi vahvana ja notkeana

Ei vain lihasvoima, vaan myös liikkuvuus heikkenee luonnollisesti vuosien myötä. Liikkuvuuden heikkenemisen hidastuttamiseksi voimme onneksi tehdä paljon! Elimistö tarvitsee monipuolista ravintoa ja se hyötyy fyysisestä aktiivisuudesta.


Vapaa Kierto Flex sisältää C- ja D-vitamiinia, ne auttavat sinua säilyttämään kehon liikkuvana. Vapaa Kierto Flex auttaa sinua kohtaamaan arkipäivän haasteet!


Vapaa Kierto Flex-tuotetta on saatavana sekä kertatilauksena että vakioasiakkuutena, meillä ei ole sitoutumisaikaa tai ”pientä tekstiä”. Tilaa tästä >>Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.

Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.

Omega-3-rasvahappo DHA edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa.

Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeää rustojen ja luuston normaalille toiminnalle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa ylläpitämään luuston ja lihasten normaalia toimintaa.

E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.