Kananmunaa ja anjovista
Kananmunaa ja anjovista
Anjovis on maukas kalasäilyke, joka on valmistettu kilohailista. Anjovis maistuu erikoisen hyvin kananmunan kanssa. Tämä ruoka sopii mainiosti buffépöytään tai jännittäväksi alkuruoaksi.

Kananmunaa ja anjovista

Kananmunaa ja anjovista


Anjovis on maukas kalasäilyke, joka on valmistettu kilohailista. Anjovis maistuu erikoisen hyvin kananmunan kanssa. Tämä ruoka sopii mainiosti buffépöytään tai jännittäväksi alkuruoaksi.


Kananmunaa ja anjovista

4 annosta

Valmistusaineet

8 ansjovisfilettä

4 kananmunaa

3 rkl rahkaa

1 rkl tuoretta basilikaa

Cayennepippuria


Valmistusohje

  • Hienonna anjovisfileet.
  • Keitä kananmunia 9 minuuttia, huuhtele niitä kylmän veden alla. Kuori kananmunat ja leikkaa ne puolikkaiksi.
  • Ota varovasti keltuainen pois, muussaa haarukalla ja sekoita rahkan sekä anjovispalojen joukkoon.
  • Sekoita joukkoon hienonnettu basilika ja mausta cayennepippurilla.
  • Täytä kananmunanpuolikkaat seoksella ja tarjoile.