Katkarapu-crème fraiche pasta
Katkarapu-crème fraiche pasta
Pasta on suosikki ja sopii loistavasti katkarapujen kanssa. Tämän reseptin salaisuus on kastikkeessa. Parmesan ja basilika antavat ruoalle italialaisen vivahteen.

Katkarapu-crème fraiche pasta

Katkarapu-crème fraiche pasta


Pasta on suosikki ja sopii loistavasti katkarapujen kanssa. Tämän reseptin salaisuus on kastikkeessa. Parmesan ja basilika antavat ruoalle italialaisen vivahteen.


Katkarapu-crème fraiche pasta

4 annosta

Valmistusaineet

400 g kuorettomia katkarapuja

200 g penne pastaa

2 rkl oliiviöljyä

1 sipuli

1 sellerin varsi

1 porkkana

1 valkosipulinkynsi

1 rkl vehnäjauhoja

1 rkl tomaattipurétta

1 laakerinlehti

3 dl kalalientä

3 rkl crème fraiche

1 rkl sitruunan mehua

1 dl parmesanjuustoa

Suolaa ja pippuria

Tuoretta basilikaa


Valmistusohje:

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  • Sivilöi vesi ja kääntele pasta oliiviöljyssä.
  • Leikkaa sipuli, selleri ja porkkana pieniksi paloiksi, hienonna valkosipuli.
  • Paista kasvikset pehmeiksi oliiviöljyssä.
  • Lisää vehnäjauho, tomaattipuré ja laakerinlehti.
  • Kiehauta muutama minuutti, lisää sen jälkeen kalaliemi.
  • Anna seoksen tekeytyä pienellä lämmöllä 2-3 minuuttia.
  • Sekoita joukkoon crème fraiche ja sitruunan mehu, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisää katkaravut ja pasta juuri ennen tarjoilua.

Tarjoa parmesanjuuston ja basilikan kanssa.