Lohella ja tuorejuustolla täytetyt rullarieskat
Lohella ja tuorejuustolla täytetyt rullarieskat
Ne näyttävät yhtä raikkailta kuin maistuvat, ja ne ovat nopeita valmistaa. Resepti soveltuu hyvin tapaksiin tai kun vain haluat jotain naposteltavaa koti-iltoihin.

Lohella ja tuorejuustolla

Lohella ja tuorejuustolla täytetyt rullarieskat


Ne näyttävät yhtä raikkailta kuin maistuvat, ja ne ovat nopeita valmistaa. Resepti soveltuu hyvin tapaksiin tai kun vain haluat jotain naposteltavaa koti-iltoihin.


Lohella ja tuorejuustolla täytetyt rullarieskat

4 annosta
Valmistusaineet

400 g savulohta
4 rullarieskaa
Rucolaa


Tuorejuustoseos:
1 rkl tuoretta ruohosipulia
100 g tuorejuustoa
3 rkl kermaviiliä
½ tl dijonsinappia
Suolaa ja pippuria


Kastike:
2 rkl hunajaa
1 rkl dijonsinappia
1 rkl sinappia
1 dl ruokaöljyä
Suolaa ja pippuria


Valmistusohje:

  • Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi.

Tuorejuustoseos:

  • Hienonna ruohosipuli ja sekoita muiden ainesosien joukkoon.

Kastike:

  • Sekoita kaikki kastikkeen ainesosat.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Levitä rullarieskalle ohut kerros tuorejuustoseosta, laita seoksen päälle lohisiivu. Levitä lohisiivun päälle ohut kerros kastiketta.
  • Ripottele päälle rucolaa.

Rullaa rieska, leikkaa sopiviksi paloiksi ja tarjoile.