Lohi-katkarapuspagetti
Lohi-katkarapuspagetti
Lapset pitävät spagetista, miksi et seuraavalla kerralla kokeilisi tätä ohjetta, joka sisältää savulohta, katkarapuja ja crème fraîchea. Ruoka sopii loistavasti kiireiseen arkipäivään.

Lohi-katkarapuspagetti

Lohi-katkarapuspagetti


Lapset pitävät spagetista, miksi et seuraavalla kerralla kokeilisi tätä ohjetta, joka sisältää savulohta, katkarapuja ja crème fraîchea. Ruoka sopii loistavasti kiireiseen arkipäivään.


Lohi-katkarapuspagetti

4 annosta

Valmistusaineet

4 annosta

100 g savulohta

100 g kuorettomia katkarapuja

200 g täysjyväspagettia

2 kevätsipulia

8 ruohosipulin vartta

3 rkl crème fraîchea

½ tl suolaa

¼ tl pippuria


Valmistusohje

  • Leikkaa savulohi viipaleiksi.
  • Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, siivilöi keitinvesi pois.
  • Puhdista kevätsipuli ja leikkaa viipaleiksi.
  • Sekoita crème fraîche ja savulohi spagettiin.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Sekoita kevät- ja ruohosipuli spagetin joukkoon.

Lisää katkaravut ja tarjoa ruoka.