Lohta thaisalaatin ja täysjyväcouscousin kanssa
Lohta thaisalaatin ja täysjyväcouscousin kanssa
Lohi yhdistettynä raikkaaseen, mausteiseen ja terveelliseen thaisalaattiin on loistava päivällinen.

Lohta thaisalaatin ja täysjyvä

Lohta thaisalaatin ja täysjyväcouscousin kanssa


Lohi yhdistettynä raikkaaseen, mausteiseen ja terveelliseen thaisalaattiin on loistava päivällinen.


Lohta thaisalaatin ja täysjyväcouscousin kanssa

4 annosta

Valmistusaineet

600 g ruodotonta ja nahatonta lohifilettä

1 rkl soijakastiketta

Suolaa ja pippuria


Salaatti

1 dl tuoretta korianteria

1 omena

Puolikas punakaali

1 porkkana

Puolikas kesäkurpitsa

100 g pavunituja

1 rkl seesaminsiemeniä

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl omenaviinietikkaa

1 tl chilikastiketta


Lisäksi

Täysjyväcouscousia

Limeä

Soijakastiketta


Valmistusohje

  • Leikkaa lohi pienemmiksi paloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista lohipalat kullankeltaisiksi rapsiöljyssä, noin 3 minuuttia molemmin puolin.
  • Lisää soijakastike paiston loppuvaiheessa.

Salaatti

  • Hienonna korianteri, leikkaa omena, punakaali, porkkana ja kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
  • Lisää suikaleet pavunitujen ja seesaminsiementen joukkoon.
  • Sekoita oliiviöljy, omenaviinietikka ja chilikastike hyvin ja lisää salaatin joukkoon.

Tarjoa täysjyväcouscousin, limen ja soijakastikkeen kera.


Vinkki: Punakaalin sijasta voi käyttää myös valkokaalia.