Meren aarrearkku grillissä
Meren aarrearkku grillissä
Tämä ruoka on täydellinen sekä aikuisille että lapsille. Tähän aarrearkkuun voi itse valita kalan, kasvikset ja kastikkeen. Vain mielikuvitus on rajana.

Meren aarrearkku grillissä

Meren aarrearkku grillissä


Tämä ruoka on täydellinen sekä aikuisille että lapsille. Tähän aarrearkkuun voi itse valita kalan, kasvikset ja kastikkeen. Vain mielikuvitus on rajana.


Meren aarrearkku grillissä

4 annosta

Valmistusaineet

300 g ruodotonta ja nahatonta lohifilettä

300 g ruodotonta ja nahatonta seifilettä

50 g kuorettomia katkarapuja

1 sipuli

2 porkkanaa

Puolikas parsakaali

2 rkl öljyä

4 rkl soijakastiketta

1 rkl voita

4 arkkia foliota

Suolaa ja pippuria


Valmistusohje

  • Leikkaa lohi ja sei 2 cm paloiksi.
  • Leikkaa sipuli ja porkkana ohuiksi siivuiksi ja parsakaali kukinnoiksi.
  • Voitele foliot voilla ja käännä laidat ylöspäin.
  • Laita kalapalat ja vihannekset folioon, lisää päälle voi ja soijakastike.
  • Ripottele päälle suolaa ja pippuria, kokoa folio paketeiksi ja laita paketit lämpimään grilliin.
  • Anna pakettien olla lämpimässä grillissä 10 minuutin ajan.
  • Lisää katkaravut kahden viimeisen minuutin aikana.

Vinkki: Jos haluat saada ruoan nopeasti valmiiksi on parempi tehdä pienempiä aarrearkkuja kuin yksi suuri.