Nuudelisalaattia ja paistettua lohta
Nuudelisalaattia ja paistettua lohta
Lohi ja nuudelisalaatti ovat fantastinen yhdistelmä. Lisäksi tämä ruoka on helppo ja nopea valmistaa. Tästä voi helposti tulla perheesi suosikkiruoka.

Nuudelisalaattia ja paistettua

Nuudelisalaattia ja paistettua lohta


Lohi ja nuudelisalaatti ovat fantastinen yhdistelmä. Lisäksi tämä ruoka on helppo ja nopea valmistaa. Tästä voi helposti tulla perheesi suosikkiruoka.


Nuudelisalaattia ja paistettua lohta

4 annosta
Valmistusaineet

600 g ruodotonta
ja nahatonta lohifilettä
0,75 dl soijakastiketta
Öljyä


Nuudelisalaatti
1 paketti lasinuudelia
8 kirsikkatomaattia
Kurkkua
Puolikas mango
2 kevätsipulia
3 rkl soijakastiketta
Tuoretta korianteria


Valmistusohje:

  • Leikkaa lohi paloiksi, paista paloja öljyssä, noin 2 minuuttia puoleltaan.
  • Lorauta lohen päälle soijakastiketta ennen tarjoilua.


Nuudelisalaatti

  • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, kaada vesi pois kattilasta.
  • Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi, kurkku ja mango viipaleiksi ja kevätsipuli siivuiksi.
  • Sekoita kasvikset ja soijakastike lasinuudeleiden joukkoon.


Tarjoa lohi nuudelisalaatin kanssa, ripottele päälle hieman tuoretta korianteria.