Paistettu lohi ja perunamuusi
Paistettu lohi ja perunamuusi
Tämä helppo arkipäivän ruoka maistuu koko perheelle. Se on helppo ja nopea valmistaa. Sen voi valmistaa mieleisestä kalasta ja vihanneksista.

Paistettu lohi ja perunamuusi

Paistettu lohi ja perunamuusi


Tämä helppo arkipäivän ruoka maistuu koko perheelle. Se on helppo ja nopea valmistaa. Sen voi valmistaa mieleisestä kalasta ja vihanneksista.


Paistettu lohi ja perunamuusi

4 annosta

Valmistusaineet

4 annosta

600 g ruodotonta ja nahatonta lohifilettä

Voita

Suolaa ja pippuria


Perunamuusi

6 perunaa

1 dl maitoa

1 rkl voita

Suolaa ja pippuria


Lisäksi

Parsakaalia


Valmistusohje

  • Leikkaa lohi tasakokoisiksi paloiksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  • Paista lohipalat voissa kullankeltaisiksi, noin 3 minuuttia puoleltaan.

Perunamuusi

  • Kuori perunat, leikkaa ne lohkoiksi ja keitä kypsiksi suolattomassa vedessä.
  • Soseuta perunat perunansurvimella tai haarukalla, lisää maito.
  • Lisää voi ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Tarjoa paistettu lohi perunamuussin ja höyrytetyn parsakaalin kanssa.

Vinkki: Voit vaihdella ohjetta käyttämällä haluamaasi kalaa ja vihanneksia.