Pasta carbonara katkarapujen kera
Pasta carbonara katkarapujen kera
Katkaravut ja pasta sopivat toisillensa loistavasti. Pekonin ja kermaisen juustokastikkeen kera ateria nousee uusiin korkeuksiin. Tarjoa tuoreen salaatin ja täysjyväleivän kanssa.

Pasta carbonara katkarapujen

Pasta carbonara katkarapujen kera


Katkaravut ja pasta sopivat toisillensa loistavasti. Pekonin ja kermaisen juustokastikkeen kera ateria nousee uusiin korkeuksiin. Tarjoa tuoreen salaatin ja täysjyväleivän kanssa.


Pasta carbonara katkarapujen kera

4 annosta
Valmistusaineet

400 g kuorettomia katkarapuja
200 g pennepastaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl tuoretta persiljaa
100 g pekonia
2 kananmunan keltuaista
3 dl maitoa
4 rkl parmesanraastetta
1 tl suolaa
1 tl pippuria


Lisäksi
Salaattia
Täysjyväleipää


Valmistusohje

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Leikkaa pekoni paloiksi, hienonna valkosipuli ja persilja.
  • Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla ja ota pois paistinpannulta.
  • Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannussa, ota myös ne pois paistinpannulta.
  • Vatkaa kananmunan keltuaiset, maito, parmesan, suola, pippuri ja persilja sekaisin. Kuumenna seos kattilassa, samalla sitä sekoittaen.
  • Lisää katkaravut, pasta, pekoni ja sipuliseos, sekoita kunnolla.


Tarjoa katkarapupasta salaatin ja täysjyväleivän kanssa.