Terve ja kaunis!
Terve ja kaunis!
Terveyteesi ja ulkonäköösi vaikuttaa se mitä laitat lautasellesi!

Terve ja kaunis

Terve ja kaunis!


Terveyteesi ja ulkonäköösi vaikuttaa se mitä laitat lautasellesi!


Terve ja kaunis!

Vitamiinit ovat ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee monenlaisiin elimistön toimintoihin, mm. lihasten, luuston, ihon ja limakalvojen kunnon ylläpitämiseen ja rakentamiseen. Myös hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien muuntaminen energiaksi on vitamiineista riippuvainen. Lisäksi jotkin vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Valitse hedelmiä ja kasviksia

Useat elintarvikkeet sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita. Siksi valitsemamme ruoka vaikuttaa meihin suuresti– sekä sisäisesti että ulkoisesti. Erityisesti kasvikset ja hedelmät sisältävät runsaasti hyviä ravintoaineita. Päivittäisen ruokavalion lisäksi on olemassa monia mielenkiintoisia ravintolisiä, jotka sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, ja jotka ovat tärkeitä iholle.


Omega-3:a sydämelle, aivoille ja näölle

Omega-3 on välttämätön rasvahappo, joka edistää sydämen ja aivojen toimintaa. Aivomme sisältävät erityisen paljon pitkäketjuista DHA-rasvahappoa. DHA on tärkeää aivojen normaalille toiminnalle. Suuren tutkimuksen mukaan nykyään on laaja yksimielisyys siitä, että pitkäketjuiset rasvahapot (EPA ja DHA) ovat hyväksi sydämelle ja näölle. Terveellisten omega-3-rasvahappojen tasainen ja säännöllinen saanti ruokavaliosta on hyväksi sydän- ja verisuonijärjestelmälle.


Saat omega-3:a rasvaisesta kalasta, pähkinöistä ja tummanvihreistä kasviksista. Valtion ravitsemusneuvottelukunnan mukaan kalaa on hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa.


Terveellinen ruokavalio

Iän myötä monet uneksivat pehmeämmästä ihosta, jossa olisi vähemmän ryppyjä ja juonteita. Perimä vaikuttaa tietenkin suuresti ihosi ikääntymiseen, mutta myös elämäntavoilla on tärkeä rooli. Esimerkiksi tupakointi ja auringonotto voivat vaikuttaa negatiivisesti ihoon ajan myötä. Myös lautasella oleva ruoka vaikuttaa ihon laatuun.


Runsaasti A- ja C-vitamiinia sisältävä ruokavalio voi vaikuttaa ihon kunnon ylläpitämiseen. A-vitamiini auttaa säilyttämään ihon normaalin kunnon, kun taas C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista, se on tärkeää ihon normaalille toiminnalle.


Imedeen® Hair & Nails

Imedeen® Hair & Nails on kehitetty sinulle, joka haluat huolehtia hiuksistasi ja kynsistäsi, se vaikuttaa sisältä päin – ja ravitsee kauniita hiuksia ja kauniita kynsiä.


  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.
  • Omega-3-rasvahappo DHA edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.


Ref. PP-FRI-DNK-0076