Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!
Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!
Omega-3-ravintolisä, joka sisältää C-, D- ja E-vitamiinia. Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat tärkeitä ravintoaineita sydämelle, aivoille ja näölle.

Vapaa Kierto Flex...

Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!


Omega-3-ravintolisä, joka sisältää C-, D- ja E-vitamiinia. Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat tärkeitä ravintoaineita sydämelle, aivoille ja näölle.


Vapaa Kierto Flex – aktiiviseen elämään!

Huolehtii sydämestä, aivoista ja näöstä

Me pohjoismaissa olemme onneksi terveellisten omega-3-rasvahappojen uskollisimpia käyttäjiä. Syömme melko paljon kalaa, lisäksi monet meistä nauttivat omega-3 ravintolisää, joko kapseleina tai juoksevassa muodossa.


Omega-3-rasvahapot, EPA ja DHA, ovat tärkeitä ravintoaineita, jotka edistävät sydämen, aivojen ja näön toimintaa. Koska elimistön solut sisältävät omega-3:a omega-3-rasvahapot ovat yhtä tärkeitä meille kaikille – vanhoille ja nuorille!


Hyväksi immuunijärjestelmälle

Monet tekijät vaikuttavat immuunijärjestelmän toimintaan. Stressi, vähäinen unen määrä, sairaus, epäterveellinen ruoka ja alkoholi ovat pahimpia rikollisia. Liikunta, aktiivisuus, sosiaalinen elämä, riittävä veden saanti, auringonvalo ja D-vitamiini auttavat sinua pysymään terveenä.


Vapaa Kierto Flex sisältää sekä C- että D-vitamiinia, ne edistävät yhdessä muiden ravintoaineiden kanssa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Näin pysyt aktiivisempana!


Pidä itsesi vahvana ja notkeana

Lihasvoima ja liikkuvuus vähenevät luonnollisesti vuosien myötä. Tämän prosessin hidastuttamiseksi voimme onneksi tehdä paljon! Elimistö tarvitsee monipuolista ravintoa ja se hyötyy fyysisestä aktiivisuudesta.


Vapaa Kierto Flex sisältää C- ja D-vitamiinia, ne ovat hyväksi lihaksille, rustoille ja luustolle - auttavat sinua säilyttämään kehon liikkuvuutta.


Miksi C-vitamiini on tärkeää nivelille?

C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista, se on tärkeää rustojen normaalille toiminnalle. Rustoja on mm. nivelissä.


Vapaa Kierto Flex-tuotetta on saatavana sekä kertatilauksena että vakioasiakkuutena, ja meillä ei ole sitoutumisaikaa. Tilaa tästä>>>


  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.
  • Omega-3-rasvahappo DHA edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, se on tärkeää rustojen ja luuston normaalille toiminnalle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa ylläpitämään luuston ja lihasten normaalia toimintaa.
  • E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.


Ref. PP-FRI-NOR-0449