Vapaa Kierto Omega-3 – suurimmalle osalle!
Vapaa Kierto Omega-3 – suurimmalle osalle!
Vapaa Kierto Omega-3 sisältää pienissä helposti nieltävissä kapseleissa terveellisiä rasvahappoja - EPA ja DHA - sekä D-vitamiinia.

Vapaa Kierto Omega-3 sopii...

Vapaa Kierto Omega-3 – sopii suurimmalle osalle!


Vapaa Kierto Omega-3 sisältää pienissä helposti nieltävissä kapseleissa terveellisiä rasvahappoja - EPA ja DHA - sekä D-vitamiinia.


Vapaa Kierto Omega-3 – suurimmalle osalle!

Huolehdi sydämestä, aivoista ja näöstä

Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat tärkeitä ravintoaineita, niitä tarvitaan sydämen, aivojen ja näön toiminnan ylläpitämiseen. Koska omega-3-rasvahappoja on kaikissa elimistön soluissa, ovat ne tärkeitä meille kaikille – vanhoille ja nuorille!


Hyväksi immuunijärjestelmälle

Kaikki huonoista nukkumatavoista stressiin voivat turmella immuunijärjestelmää, kun taas virkistävät kävelyretket, auringonvalo ja D-vitamiini voivat huolehtia immuunijärjestelmästä. Vuoden pimeimpänä aikana iho ei pysty tuottamaan riittävästi D-vitamiinia ja tuolloin D-vitamiinin saanti on korvattava joko kalan syönnillä tai D-vitamiinilisällä.


Vapaa Kierto Omega-3 sisältää D-vitamiinia, yhdessä muiden ravintoaineiden kanssa se auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D-vitamiini auttaa myös ylläpitämään veren normaalia kalsiumtasoa sekä edistää luuston pysymistä normaalina.


Suojaa elimistön soluja

Reaktiivisia happiyhdisteitä (esim. vapaita happiradikaaleja) kehittyy elimistössä jatkuvasti hapen aineenvaihdunnan sivutuotteena.


Kun haitallisten happiyhdisteiden määrä ylittää elimistön kyvyn käsitellä niitä omin avuin, muodostuu oksidatiivinen stressi, joka on seurausta epätasapainosta elimistön hapetus-pelkistystilassa.


Tietyt ravinnon sisältämät vitamiinit voivat ehkäistä oksidatiivista stressiä, ja täten suojella elimistön soluja hapettumisstressiltä.


Vapaa Kierto Omega-3 sisältää E-vitamiinia, se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.


Vapaa Kierto Omega-3 on saatavilla sekä kertatilauksena että vakioasiakkuutena, meillä ei ole sitoutumisaikaa. Tilaa tästä >>


* Yli 6-vuotiaille lapsille


  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja päivittäin.
  • Omega-3-rasvahappo DHA edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla 250 mg DHA-rasvahappoja päivittäin.
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä luuston ja lihasten normaalia toimintaa.


Ref. PP-FRI-FIN-0033