Lohiceviche
Lohiceviche on hyvää tacojen, leipien tai salaattien täytteenä tai ihan sellaisenaan.
Gluteeniton
Ainekset neljälle:
500 g tuoretta lohta
4 limeä
1 keltainen paprika
Tuoretta chiliä
Tuoretta persiljaa
Tuoretta basilikaa
1 valkosipulinkynsi
Tuoretta inkivääriä
Oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
Tee näin:
- Poista lohesta rasva ja ruodot, leikkaa se sitten kuutioiksi ja laita kulhoon.
- Lisää limejen mehut ja hienonnettua inkivääriä oman makusi mukaan.
- Kuutioi paprika pieniksi ja hienonna persilja. Sekoita kalan joukkoon.
- Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
- Lisää joukkoon myös pieni tilkka oliiviöljyä.
- Peitä hyvin ja anna maustua jääkaapissa vähintään neljän tunnin ajan.
- Nauti vuorokauden sisällä.
- Nauti tacojen, leipien tai salaattien täytteenä tai ihan sellaisenaan.