Jogurttijäätelöt
Mustikkajogurttijäätelöt: kauniit kaksiväriset jäätelöpuikot jälkiruoaksi tai herkutteluun.
Gluteeniton - Kasvis
Ainekset:
3 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl mustikoita
2-3 rkl hunajaa
+ mehujäämuotteja
Tee näin:
- Mittaa jogurtti ja hunaja pieneen kulhoon ja sekoita. Tarkista itsellesi sopiva makeus.
- Ota puolet seoksesta toiseen kulhoon ja sekoita sekaan osa mustikoista survottuna.
- Asettele muutamia ehjiä mustikoita mehujäämuotteihin.
- Täytä muotit vuorotellen jogurtilla ja mustikkajogurtilla, niin saat kauniita kaksivärisiä jäätelöpuikkoja.
- Lisää kansiosat tai tikut ja laita muotit pakastimeen yön yli tai ainakin muutamaksi tunniksi.
- Paina jäätelöt ulos muoteista ja nauti heti!