Raikas kesäkurpitsa-carpaccio
- 6 pienehköä kesäkurpitsaa
- Parmesaanilastuja
- 1 sitruunan mehu
- Mustia kivettömiä oliiveja
- Fetajuustokuutioita
- Suolaa
- Kourallinen tuoreita yrttejä
- Neitsytoliiviöljyä
- Leikkaa kesäkurpitsoista pitkittäin mahdollisimman ohuita siivuja esimerkiksi juustohöylällä tai vihannesleikkurilla. Asettele kesäkurpitsasiivut pitkittäin uunivuokaan.
- Sekoita sitruunamehu, suola ja öljy keskenään. Kaada seosta sitten kesäkurpitsasiivujen päälle niin, että ne peittyvät hyvin. Lisää myös tuoreet yrtit sekä parmesaanilastut.
- Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan ennen tarjoilua. Lisää fetajuustokuutiot ja oliivit vasta, kun tarjoilet carpaccion.