Omega-3

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten (2014) mukaan kalaa on hyvä syödä 2-3 kertaa viikossa, eri kalalajeja on suositeltavaa käyttää vaihdellen. Kala on suositeltavaa ravintoa, ja sen käyttöä tulisi lisätä. Kala sisältää terveellisiä rasvahappoja, useita vitamiineja ja kivennäisaineita sekä paljon proteiinia. Kala on erityisen hyvä omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin lähde.


Korkealaatuinen kestävällä tavalla valmistettu omega-3

Pfizer-konsernin osana Vesterålens Naturprodukter on Global Organization for EPA and DHA omega-3S (GOED) jäsen. GOED koostuu markkinoiden johtavista omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tuottajista, ja se asettaa korkeat eettiset ohjeet jäsenilleen. Siksi voit olla varma, että omega-3 tuotteet säilyvät korkealaatuisina!


Useat tuotteemme ovat lisäksi sertifioitu ”Friend of the Sea” säännösten mukaan – se on johtava kansainvälinen sertifiointi tuotteille, jotka tuotetaan kestävistä kalakannoista. Me Vesterålens Naturprodukterilla välitämme ympäristöstä ja olemme ylpeitä siitä, että Vapaa Kierto-sarjamme tuotteet täyttävät Friend of the Sea sertifioinnin vaatimukset.


Hyväksi sydämelle, aivoille ja näölle

Omega-3 (EPA ja DHA) edistää sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.


Lisäksi omega-3 (DHA) edistää aivojen ja näön normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.


Ref. PP-CHP-FIN-0028