Omega-3

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten mukaan kalaa on hyvä syödä ainakin kaksi kertaa viikossa, eri kalalajeja on suositeltavaa käyttää vaihdellen. Kala on suositeltavaa ravintoa, ja sen käyttöä tulisi lisätä. Kala sisältää terveellisiä rasvahappoja, useita vitamiineja ja kivennäisaineita sekä paljon proteiinia. Kala on erityisen hyvä omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin lähde.


Korkealaatuista omega-3:a

Pfizer-konsernin osana Vesterålens Naturprodukter on Global Organization for EPA and DHA omea-3s (GOED) jäsen. GOED koostuu markkinoiden johtavista omega-3-rasvahappojen tuottajista ja toimittajista, ja se asettaa korkeat eettiset ohjeet jäsenilleen. Siksi voit olla varma, että omega-3 tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia!


Useat tuotteemme ovat lisäksi sertifioitu ”Friend of the Sea” toimesta – se on johtava kansainvälinen sertifikaatti tuotteille, jotka ovat peräisin kestävistä kalakannoista. Me Vesterålens Naturprodukterilla vaalimme luontoa ja olemme ylpeitä siitä, että Vapaa Kierto perheemme on läpäissyt Friend of the Sea sertifikaatin kriteerit!